Omgeving waarin de nieuwelingen kunnen groeien

In de leeftijdscategorie van 15 tot 16 jaar, maken de nieuwelingen de overgang naar het hogere niveau van de wielersport, waarin de competitie intenser wordt. De professionele medewerkers van de wielerploeg spelen een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van deze renners tijdens deze cruciale fase van hun ontwikkeling.

De nieuwelingen krijgen training van ervaren coaches die zich richten op de verdere specialisatie en verbetering van hun vaardigheden. Ze werken aan het maximaliseren van de kracht, uithoudingsvermogen en snelheid van de renners. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het perfectioneren van technieken zoals het nemen van bochten, klimmen en tijdrijden. De professionele medewerkers zorgen voor gestructureerde trainingsschema's en bieden individuele begeleiding om de nieuwelingen te helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Naast de fysieke aspecten richt de begeleiding van de professionele medewerkers zich ook op de mentale en tactische ontwikkeling van de nieuwelingen. Ze leren om te gaan met de druk van wedstrijden en krijgen inzicht in strategieën en tactieken die cruciaal zijn in competitieve wielrennen. De professionele medewerkers moedigen de renners aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling en stimuleren hen om te blijven groeien op zowel sportief als persoonlijk vlak.

Nieuwelingen - Groepsfoto

Nieuwelingen

Aerts Torben

Baeten Sander

Bresseleers Warre

Broeckx Daan

De Busser Lowie

Diels Thijs

Ivens Lorenz

Janssens Neals

Janssens Niels

Meeuwes Senne

Monden Wout

Nelen Bram

Rombouts Lars

Van Aert Wout

Van de Sande Ferre

Van Der Moeren Rune

Van Der Voort Simon

Van Dijck Axel

Van Geloven Cedric

Vannueten Nils

Vannueten Nils

Verbist Seb

Verbist Seb

Vervoort Wies

Vincke Xander

Vlekken Wodan

Wilmsen Daan

Wouters Cedric

Wynants Tibo